;
Hlavní navigace

Případová studie pro státní správu 2008 má vítěze: Systémy řízení projektů EU, Asseco Czech Republic

12. 8. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Stejně jako v předchozím roce, i letos vybírali účastníci konference ISSS spolu se čtenáři Business Worldu nejlepší případovou studii z oblasti státní správy.

Stejně jako v předchozím roce, i letos vybírali účastníci konference ISSS spolu se čtenáři Business Worldu nejlepší případovou studii z oblasti státní správy. Studie společností Asseco Czech Republic, Aquasoft, Anect, Telefónica O2 a SAP zaměřené na oblasti, jako je řízení projektů EU, efektivní čerpání evropských peněz, modulární správní systém či integrace finančních procesů a systémů města Paříže, byly hodnoceny na základě tří hlavních kritérií: podle inovativnosti a technologického přínosu, zpracování studie a přínosu pro občany.

Nejvyšší počet bodů a tedy i ocenění nejlepší případové studie pro státní správu 2008 získala případové studie společnosti Asseco Czech Republic „Systémy řízení projektů EU“, která popisovala projekt realizovaný pro Krajský úřad Moravskoslezského kraje.

Na podobné téma byla zaměřena i další vysoce hodnocené studie – „Aby mohly farmářům proudit dotace“ (Telefónica O2). „Modulární Správní Systém“ (Aquasoft) pak bodoval v oblasti zpracování vlastní případové studie.

Všem hlasujícím děkujeme za čas věnovaný hodnocení případových studií a jako drobné poděkování posíláme knihu Deset nejžhavějších technologií, kterou vydal v minulém roce náš sesterský čtrnáctideník Computerworld.

Vítězná studie společnosti Asseco. (pdf)
údf

Všechny přihlášené studie (pdf)
pdf