Hlavní navigace

PIKE ELECTRONIC posiluje TOP management

4. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost PIKE ELECTRONIC oznámila jmenování nového obchodního a marketingového ředitele společnosti, kterým se stal Rostislav Hlosta.

Společnost PIKE ELECTRONIC oznámila jmenování nového obchodního a marketingového ředitele společnosti, kterým se stal Rostislav Hlosta.

Ve společnosti PIKE ELECTRONIC bude mít na starosti styk s nejvýznamnějšími zákazníky, rozvoj obchodní, marketingové a strategické komunikace při nasazování a propagování řešení a produktů PIKE ELECTRONIC po celém světě.

Rostislav Hlosta má dlouholeté praktické zkušenosti z celosvětového trhu ICT. Po studiích na VŠDS v Žilině pracoval ve společnostech TH´ systém, Metrologie, Speedware, Dataware, e-commerce group, KVADOS, a to vždy ve vrcholovém vedení těchto firem, většinou v náročné zdvojené funkci jako obchodní a marketingový ředitel. Je autorem mnoha mezinárodních projektů, např. Power PC Park na CEBIT-u a Invex-u, GSM Day, ISDN Day, e-commerce group, Mobilní realita, Bleskový mobilní průzkum, Mobilní kufr, VIP Mobile Office, MIM 2002 - Mobilní Inteligentní Monitoring a Terabytový datový sklad, Goverment Leaders Forum 2005, VIP Indoor Golf Invex Cup… Rostislav Hlosta je jedním z průkopníků Business Intelligence v ČR a tzv. Mobilní Business Intelligence (propojení BI, DW a Mobilingu). Absolvoval mnoho speciálních mezinárodních školení obchodních a marketingových technik v roli absolventa i v roli školitele.

Autor článku