Hlavní navigace

Obchod společnosti Telekom Austria Czech Republic povede Dušan Jelínek

4. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Telekom Austria Czech Republic jmenovala Dušana Jelínka novým obchodním ředitelem.

Společnost Telekom Austria Czech Republic jmenovala Dušana Jelínka novým obchodním ředitelem.

Dušan Jelínek (36) přináší do společnosti nejen své zkušenosti z firmy Karneval Media, ale zejména zkušenosti z oblasti obchodu, budování korporátní identity a marketingu.

Dušan Jelínek vystudoval Vysokou školu ekonomickou a svá studia si doplnil na Harvard Extension School v Bostonu v USA. Pracoval 5 let ve společnosti Gillette, částečně přímo v centrále společnosti v Bostonu, kde získával zkušenosti v oblasti obchodu a marketingu. Poté přešel do společnosti Karneval Media, kde zastával pozici obchodního a marketingového ředitele a byl zodpovědný mimo jiné za vytvoření značky Karneval, akvizici programových služeb a budování nových obchodních kanálů. Poslední dva roky pracoval jako konzultant pro oblast sales managementu, korporátní identity a marketingu.

V nové pozici obchodního ředitele společnosti Telekom Austria Czech Republic, a.s. Dušan Jelínek využije své marketingové znalosti pro budování značky VOLNÝ a současně i pro posílení pozice společnosti mezi firemními zákazníky. "Chci využít svých zkušeností z oblasti telekomunikací a prodeje pro upevnění pozice a růstu společnosti Telekom Austria Czech Republic na českém telekomunikačním trhu a samozřejmě co nejvíce přispět k budování pozitivní image společnosti a poskytovaných služeb,“ říká Dušan Jelínek.

Dušan Jelínek tráví svůj volný čas nejraději s manželkou a synem Martinem, odpočine si při józe a golfu.

Autor článku