Hlavní navigace

Marek Růžička se stal novým ředitelem HP Software v ČR

3. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost HP dnes oznámila jmenování Marka Růžičky novým HP Software Country Managerem pro ČR s platností od 1. listopadu 2008.

Společnost HP dnes oznámila jmenování Marka Růžičky novým HP Software Country Managerem pro ČR s platností od 1. listopadu 2008.

Hlavní prioritou pro Marka Růžičku bude strategické řízení divize HP Software v České republice a pokračování jejího růstu s cílem udržet vysokou úroveň spokojenosti zákazníků. Jako ředitel divize HP Software bude v ČR řídit všechny dílčí podskupiny včetně oblasti prodeje a marketingu.

„Marek Růžička je IT profesionál s rozsáhlými znalostmi oblasti softwarové divize, bohatými obchodními zkušenostmi a výraznými manažerskými schopnostmi,“ řekl Jan Kameníček, generální ředitel HP ČR. „Jsem přesvědčen o tom, že jeho dosavadní pracovní výsledky a znalosti z něj dělají ideálního kandidáta na vedoucí pozici HP Software v České republice.

Marek Růžička se stal členem HP týmu v roce 2005, nejprve jako Business Solution Architect and Delivery Manager, poté zastával pozici Application & Infrastructure Practice Manager. Do HP přešel z firmy Accenture, kde působil jako Project Delivery Manager zodpovědný za oblast CRM.

Marek Růžička absolvoval v roce 1998 studium na fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE). Následně zde pokračoval v doktorském studiu a v roce 2004 získal titul Ph.D. v oboru ekonomie a management. Je členem komise VŠE pro posuzování doktorských disertačních prací. Je mu 33 let a se svojí ženou Monikou má ročního syna Jakuba. Aktivní dovolenou rád vyplňuje vysokohorskou turistikou, jízdou na kole a na lyžích, oblíbenými destinacemi jsou rakouské Alpy, sever Itálie a jižní Francie.

Autor článku