Hlavní navigace

Infor jmenuje nového generálního ředitele pro Česko

4. 3. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost Infor dnes oznámila jmenování Václava Jakoubka na pozici generálního ředitele českého zastoupení společnosti Infor.

Václav Jakoubek bude zodpovědný za obchodní rozvoj firmy Infor prostřednictvím jak přímých tak i nepřímých prodejních kanálů. Vedle České republiky bude také řídit zastoupení Infor v Polsku, přičemž bude rovněž podporovat organický růst společnosti ve východní Evropě.

"Václav Jakoubek je vysoce respektovanou osobností v prostředí byznys komunity ve svém regionu," řekl Keith Deane, prezident společnosti Infor v oblasti EMEA. "Jeho přehled o trhu a hluboké zkušenosti posílí naše pozice v regionu. Jsme skutečně potěšeni, že jej získáváme do svého týmu."

V minulosti byl Václav Jakoubek jedním ze spoluzakladatelů společnosti JBA, s.r.o., významné softwarové společnosti, jež byla v roce 2001 odkoupena firmou GEAC. Po této akvizici Václav Jakoubek odešel ze společnosti a založil ADASTRA Logistica, s.r.o., společnost zaměřenou na distribuci a podporu logistického softwaru a služeb. Před nynějším nástupem do společnosti Infor pracoval jako International Enterprise Account Manager ve firmě Hewlett-Packard v Praze, kde řídil obchodní týmy pro největšího zákazníka HP - společnost DHL.

"Řídit obchodní aktivity Infor v České republice je pro mě další velkou výzvou. Infor si vytvořil na českém trhu skutečně silnou zákaznickou základnu a vybudoval velmi schopný a motivovaný tým lidí, kteří pomáhají zákazníkům řídit jejich byznys efektivním způsobem," řekl Václav Jakoubek. "Mým cílem je zlepšit viditelnost a pozici Infor na trhu skutečně podnikavých společností, které požadují podnikový software s integrovanou funkcionalitou splňující jejich obchodně-specifické požadavky."