Hlavní navigace

IBM přináší SAP malým a středním firmám

7. 11. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Umožňuje malým a středním firmám provozovat podnikové aplikace – od účetnictví a řízení dodavatelského řetězce přes řízení vztahů se zákazníky až po e-mail a obnovení po zhroucení – na jediném systému, který automaticky zálohuje a spravuje data.

***tisková zpráva společnosti IBM
Nové nabídky Solution Edition jsou cenově srovnatelné s nabídkami postavenými na systému Windows, avšak obsahují v jediném systému integrovanou databázi, zabezpečení a odolnost proti virům.

Společnost IBM (NYSE: IBM) oznámila nové, cenově výhodné řešení specificky nakonfigurované pro malé a středně velké firmy, které zavádějí podnikové aplikace SAP. Řešení pro zákazníky s méně než 100 uživateli aplikací SAP je postaveno na počítačové platformě IBM System i a nabízí srovnatelné pořizovací náklady jako řešení založená na systému Windows.

Řešení IBM System i 520 Solution Edition pro aplikace SAP nabízí zákazníkům podobnou cenu jako srovnatelné serverové konfigurace se systémem Windows, například Dell PowerEdge. Podnikové aplikace SAP jsou známé svou těsnou integrací, stejně jako platforma System i, která má zabudované kvalitní zabezpečení, je odolná vůči virům, obsahuje integrovanou databázi a úložné řešení a její funkce správy systému jsou oceňovány pro svou jednoduchost. To umožňuje malým a středním firmám provozovat všechny podnikové aplikace – od účetnictví a řízení dodavatelského řetězce přes řízení vztahů se zákazníky až po e-mail a obnovení po zhroucení – na jediném systému, který automaticky zálohuje a spravuje data.

IBM System i 520 Solution Edition pro aplikace SAP je integrovaný balík hardwaru a software s dostatečnou diskovou kapacitou až pro 100 uživatelů portfolia stovky aplikací SAP včetně produktů mySAP All-in-One, analytických nástrojů, řízení vztahů se zákazníky, řízení životních cyklů produktů a řízení dodavatelského řetězce.

Toto oznámení navazuje na společný projekt společností SAP a IBM zahájený v lednu, jehož cílem je podpořit spolupráci obchodních partnerů SAP a IBM při oslovování nových zákazníků, a to zejména v segmentu malých a středních firem. Protože se nové řešení System i 520 Solution Edition pro aplikace SAP bude prodávat primárně prostřednictvím partnerské sítě, budou tyto vazby na partnery neocenitelné.