Hlavní navigace

Acronis Snap Deploy 3.0 nyní i česky

7. 5. 2008
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Spolčenost Acronis EMEA oznámila, že Acronis Snap Deploy 3.0, který umožňuje a nakonfigurovat a provést deployment více počítačů najednou, je nyní veřejně dostupný i v českém jazyce.

Spolčenost Acronis EMEA oznámila, že Acronis Snap Deploy 3.0, který umožňuje a nakonfigurovat a provést deployment více počítačů najednou, je nyní veřejně dostupný i v českém jazyce.

Acronis Snap Deploy 3.0 nabízí co nejvíce automatický proces instalace nových počítačů. Místo konfigurace každého jednotlivého stroje a následné instalace aplikací, mohou zákazníci využít tento software pro rychlou instalaci vzorového, identického image, včetně operačního systému a všech aplikací na každý počítač.

Walter Scott, výkonný ředitel firmy Acronis, uvedl: "Od uvedení beta verze Acronis Snap Deploy 3.0 minulý měsíc jsme získali řadu pozitivních ohlasů. Je to přímočarý produkt, který šetří čas počítačových odborníků. Společnosti jakékoliv velikosti může zajistit to, že jejich zaměstnanci budou moci pracovat s novými systémy během minut místo hodin nebo dnů. Uživatelé zjistí, že tento produkt je obzvláště užitečný v oblastech, kde jsou konfigurace systému standardizovány, jako je ve vzdělávání, na úřadech, stejně jako v obchodování a u běžných kancelářských aplikací."

onfigurace diskových obrazů vytvořených pomocí Acronis Snap Deploy mohou být instalovány z optického disku nebo s využitím multicastu na desítky nebo stovky počítačů na lokální síti současně. Se samostatně licencovaným doplňkem Acronis Universal Deploy mohou správci IT instalovat nové systémy s odlišným hardwarem a stále používat půdní, uložený diskový obraz. Pro zajištění řádného spuštění počítače jsou automaticky nebo manuálně vybrány ovladače zařízení a HAL vrstvy. Tento produkt je dostupný ve verzi workstation nebo server.

Nové vlastnosti verze 3.0 zahrnují:

  • Spouštění po síti umožňuje vzdálené bootování a vypínání počítačů, dokonce, i když nejsou v jedné síti s Acronis Deploy Server.
  • Plánování deploymentu umožňuje flexibilitu při jeho provádění.
  • Centralizovaná management konzola poskytuje možnost vytvoření a správu úkolů deploymentu z jednoho umístění.
  • Úplná podpora Microsoft Windows Server 2008 zajišťuje kompatibilitu s nejnovějšími technologiemi společnosti Microsoft.
  • Flexibilní licencování jak pro pracovní stanice, tak i pro servery.
  • Uživatelský deployment umožňuje koncovým uživatelům provést samostatně autorizovaný deployment systému pomocí výběru přednastaveného úkolu, z nabídky spouštění sítě.
  • Podpora předinstalačního prostředí (PE) (WinPE 2.0/BartPE) dovoluje automatický deployment a provádění skriptů v PE, zahrnující nástroj tvorby médií PXE.
  • Plné zabezpečení zajišťuje filtrování MAC, možnost chránit diskový obraz heslem a prevence neautorizovaného spuštění bootovatelných komponent Acronis.

Acronis Snap Deploy 3.0 je již nyní dostupný v anglické a české verzi verzi u prodejců Acronis a online. Acronis Snap Deploy 3.0 je plně kompatibilní s předchozími verzemi, se všemi produkty Acronis a plně podporuje 32 a 64bitové systémy. Cena zůstává stejná jako u předchozích verzí.

Autor článku