Hlavní navigace

Změny ve vedení IFS

11. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novým obchodním ředitelem IFS pro Českou republiku byl jmenován Velislav Penkov, pro Slovenskou republiku Jaroslav Vinduška.

Novým obchodním ředitelem IFS pro Českou republiku byl jmenován Velislav Penkov, pro Slovenskou republiku Jaroslav Vinduška.


Velislav Penkov bude zodpovědný za rozvíjení a posilování obchodních aktivit IFS v ČR. Vystudoval obor Elektronické počítače-Inženýrská informatika na ČVUT v Praze.
Působil nejprve v lokálních firmách jako produktový, projektový a obchodní manažer, od roku 2003 ve společnosti Exact Software na pozici obchodního konzultanta. Od 2005 zastával funkci obchodního manažera v IFS Czech. V IFS Czech nahradí Jiřího Špelinu, který bude nadále spolupracovat v rámci své vlastní partnerské firmy.
Velislav Penkov se ve volném čase věnuje rodině (syn, dcera), mezi jeho oblíbené aktivity patří též dokumentární filmy a četba.



Jaroslav Vinduška je prvním obchodním ředitelem IFS Slovakia (doposud řízena managementem IFS Czech).
Studoval obor Podnikový management na Ekonomické univerzitě v Bratislavě. Poté pracoval ve slovenských a českých společnostech zaměřujících se na oblast ERP a e-business aplikací. Od roku 2004 působil ve společnosti Exact Software jako obchodní konzultant.a mj. se účastnil projektů Exact International.
Jaroslav Vinduška se ve volném čase věnuje malé dcerce a sportu, zejména tenisu, squashi, fitnessu a turistice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku