Hlavní navigace

Výhody a flexibilita e-shopového řešení Shoptet

6. 9. 2024
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Shoptet
Máte v plánu založení vlastního e-shopu a vybíráte nejschůdnější technické řešení? Kvalitní platforma pro online prodej je základem budování silné internetové přítomnosti a efektivní správy e-shopu. Výběr vhodného technického řešení může zásadně ovlivnit úspěch vašeho podnikání. V současné době existuje celá řada platforem s širokým spektrem funkcí a možností pro správu online obchodu. Jednou z nejpopulárnějších je Shoptet. Pojďme se podívat, jaké nabízí výhody a pro koho bude ideálním řešením.

Výhody Shoptetu

Jak již bylo řečeno, řešení pro tvorbu e-shopu máme dnes k dispozici opravdu nepřeberné množství. Proč tedy zvolit právě Shoptet? V prvé řadě se jedná o spolehlivou platformu, která není na trhu žádným nováčkem. Díky dlouhodobému působení na trhu dobře zná potřeby svých klientů, kterým poskytuje jednoduché používání a intuitivní ovládání. Vytvoření a správu svého internetového obchodu tak zvládnete levou zadní i v případě, že nepatříte mezi technické mágy. A kdybyste si náhodou s něčím nevěděli rady, podpora na zákaznické lince či e-mailu vám ochotně poradí. Právě chybějící telefonní kontakt je přitom častým neduhem u konkurenčních nástrojů.

Jednoduchým použitím a spolehlivou zákaznickou podporou samozřejmě výčet výhod nekončí. Při tvorbě e-shopu oceníte také široké spektrum funkcí, které tato platforma nabídne. Těšit se můžete například na bohatý výběr moderních šablon, které můžete snadno přizpůsobit svým představám. Jistě oceníte také bezplatnou platební bránu Shoptet Pay, funkci skladové hospodářství, možnost vytvoření variant produktu, automatizaci objednávek, napojení na dropshipping či snadný export a import dat. Opomenout nesmíme ani přísné dodržování pravidel GDPR. Shoptet klade velký důraz na ochranu osobních údajů a zajišťuje, aby všechny e-shopy byly plně v souladu s aktuálními předpisy Evropské unie o ochraně osobních údajů.

Shoptet tarify

Další nespornou výhodou je Shoptet ceník. Ten se může pochlubit nejen příznivými cenami, ale také dostatečným množstvím cenových plánů, mezi kterými si vybere opravdu každý. Pokud máte maximálně deset produktů a svůj e-shop si spravujete sami, bohatě si vystačíte s bezplatným tarifem, v jehož ceně je navíc zahrnuto 24 praktických doplňků a platební brána zdarma.

Chcete-li nabízet větší množství produktů, sázkou na jistotu budou placené Shoptet tarify. Ty začínají na příjemných 340 Kč měsíčně. Nejlevnější tarif Basic přitom zahrnuje až 100 produktů, 3 e-mailové schránky i správce a celkem 34 doplňků. Pro větší e-shopy bude vhodným řešením tarif Business, který za 1 370 Kč měsíčně nabídne až 1 000 produktů, 5 schránek i správců a 46 doplňků.

Bezesporu nejoblíbenějším tarifem mezi eshopaři je tarif Profi. Ten za 2 070 Kč měsíčně nabídne 5 000 produktů, 10 schránek, 58 doplňků a neomezené množství správců. Neomezené množství správců vás čeká také u nejvyššího tarifu Enterprise, který navíc zahrnuje až 50 000 produktů, 68 doplňků a 15 e-mailových schránek. Pro velké e-shopy do 100 000 produktů je tu pak možnost řešení na míru v rámci Shoptet Premium.

CS24

Pokud se tak vysokému číslu produktů ani zdaleka neblížíte, ale rádi byste využili nabízené doplňky, jistě vás potěší možnost dokoupit rozšiřující doplňky samostatně. Ceny začínají na příjemných 50 Kč měsíčně. Podrobnější informace jako o doplňcích, tak nabízených tarifech najdete na webových stránkách shoptet.cz v sekci Ceník.

Sečteno a podtrženo

Jak vám možná napověděla bohatá nabídka funkcí i cenových tarifů, Shoptet představuje komplexní, flexibilní a zejména snadno ovladatelné řešení pro tvorbu a správu vašeho e-shopu. Ideální volbou bude jak v případě, že tvoříte e-shop “na zelené louce”, tak pokud byste rádi převedli k Shoptetu svůj stávající internetový obchod z jiné platformy. Vyzkoušejte Shoptet a postavte své podnikání na pevných základech s moderními a efektivními nástroji, které tato platforma nabízí!