Hlavní navigace

Virtuální sídlo: Kompletní řešení pro vaše podnikání

Včera
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Vittaya25 / stock.adobe.com
Virtuální sídlo se stává stále populárnějším řešením pro řadu podnikatelů. Umožňuje totiž flexibilitu a úsporu nákladů. Výběrem vhodného poskytovatele navíc získáte spoustu skvělých služeb, nejen možnost zapsat si virtuální sídlo.

Proč chtít virtuální sídlo?

Pokud si chcete založit firmu s ručením omezeným, budete potřebovat sídlo, které se uvádí do obchodního rejstříku. Častou volbou je adresa nemovitosti, kde je fyzické sídlo firmy. Jenže mnohdy jde o neatraktivní lokalitu, navíc je třeba sídlo měnit, pokud se přestěhujete. Virtuální sídlo firmy tyto nevýhody nemá – vhod navíc přijde i v případě, že podnikáte z domova a nechcete uvádět svou domácí adresu jako sídlo firmy. 

Využitím této služby značně ušetříte náklady – virtuální sídlo je mnohem levnější než fyzická kancelář. To oceníte v případě, že pro výkon své práce kancelář vůbec nepotřebujete. Kromě toho ale získáte také přístup ke skvělým službám. Administrativa díky nim může být jednodušší.

Online vyřízení

Virtuální sídlo si můžete zařídit klidně hned. Vše totiž zvládnete pohodlně online. Vyberete si vhodnou adresu, ať už chcete sídlo firmy v Brně, Praze či třeba na Slovensku. Pak už stačí jen zvolit vhodný balíček dle toho, jaké služby chcete využívat. Základem je souhlas se zřízením sídla a označená poštovní schránka. Případně můžete zvolit i doplňkové služby jako je okamžité přeposlání pošty do druhého dne, zaslání mimo ČR nebo skartování zásilky na požádání. Větší balíčky zahrnují řadu praktických služeb zdarma – ať už jde o skartování, přebírání pošty či její evidenci.

Jednoduchá správa

Přes internet můžete řešit i všechno ostatní. Společnost MojeSidlo má totiž praktickou aplikaci, ve které najdete vše potřebné. Využívat ji můžete v mobilu i na počítači. Najdete v ní online evidenci doručené pošty – vždy tak máte přehled o svých zásilkách. Lze je přehledně roztřídit do různých složek. Využít můžete i bezplatné notifikace, aby vám nic neuniklo. Jen pomocí pár kliknutí se můžete rozhodnout, co se zásilkou chcete udělat.

Standardně v aplikaci budete mít foto zásilky a podrobné údaje jako je váha či počet listů, odesílatel a datum přijetí. V aplikaci si pak můžete objednat naskenování obsahu – to vyřídí v rámci pracovní doby již do 30 minut. Elektronickou verzi tak máte hned k dispozici a kdykoli se k ní můžete vracet.

Případně lze samozřejmě objednat přeposlání zásilky na vaši korespondenční adresu či ji nechat skartovat, pokud ji nechcete.

Vyzvednutí zásilek

Online přehled ve skvělé aplikaci samozřejmě přijde vhod, ale tam výhody virtuálního sídla nekončí. Společnost totiž připravuje ListoBOX – z toho si budete moci své zásilky vyzvednout v jakoukoli denní dobu, kdy se vám to zrovna hodí. Nehledě na to, zda je zrovna víkend či pozdě večer. To ocení zejména ti, kteří pracují mimo běžnou pracovní dobu.

Spolehlivý poskytovatel

Virtuální sídlo je praktické – může vám ušetřit náklady a získáte možnost využívat atraktivní adresu, díky které oslovíte více zákazníků. Díky spolehlivým službám přitom budete mít vždy přístup k důležitým zásilkám. Společnost MojeSidlo je jedničkou na slovenském trhu, do čtyř let přitom chtějí být nejlepším poskytovatelem i v Česku. Díky inovativnímu přístupu si můžete užívat skvělé služby – bezkonkurenční aplikace vám usnadní administrativní záležitosti.

CS24

Virtuální sídlo je skvělou volbou pro firmy s.r.o., ale i pro živnostníky či občanská sdružení. Spolehněte se na nejlepšího poskytovatele – díky špičkové aplikaci, rychlosti služeb a připravovaným novinkám získáte ideální řešení. Vše je přitom dostupné online, což poskytuje maximální pohodlí a potřebnou flexibilitu.

Zdroj obrázka: Vittaya25 / stock.adobe.com