Hlavní navigace

Semír Aldabagh se stal v S&T CZ manažerem prodeje

30. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tuzemský systémový integrátor S&T CZ obsadil pozici manažera prodeje softwarových produktů společnosti HP Semírem Aldabaghem. V této funkci bude zodpovědný za rozvoj prodeje a nabídku konzultačních služeb v celém středoevropském regionu.

Tuzemský systémový integrátor S&T CZ obsadil pozici manažera prodeje softwarových produktů společnosti HP Semírem Aldabaghem (40 let). V této funkci bude zodpovědný za rozvoj prodeje a nabídku konzultačních služeb v celém středoevropském regionu.

Do společnosti S&T CZ přišel Semír Aldabagh ze společnosti HP, u níž několik let působil na různých manažerských postech v oblasti prodeje.

Semír Aldabagh žije s manželkou a dvěma dcerami v Česku, je absolventem Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT. K jeho zálibám patří sport - zejména cyklistika, jízda na on-line bruslích, vysokohorská turistika - a dále cestování a četba, přičemž dává přednost literatuře faktu.

Poptávka po specializovaném softwaru firmy HP roste. Zájem je zejména o aplikace pro řízení IT infrastruktury a o aplikace pro testování a optimalizaci softwaru. "Na tomto trhu zaujímá S&T již nyní značný podíl. Semír Aldabagh nám pomůže dále expandovat a vybudovat ve středoevropském regionu jeden z nejsilnějších nadnárodních prodejních týmů softwarových řešení HP. Semírovy mnohaleté zkušenosti jsou toho zárukou," řekl Jiří Košťál, generální ředitel společnosti S&T CZ.

Autor článku