Hlavní navigace

PlateSpin PowerConvert 7.0

14. 7. 2008
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

PlateSpin ULC, podnik společnosti Novell, oznámil uvedení produktu PlateSpin PowerConvert 7.0 s novými funkcemi zálohování a obnovení a rozšířenou podporou multiplatformních prostředí.

PlateSpin ULC, podnik společnosti Novell, oznámil uvedení produktu PlateSpin PowerConvert 7.0 s novými funkcemi zálohování a obnovení a rozšířenou podporou multiplatformních prostředí, která pomůže podnikům migrovat a chránit serverové úlohy v heterogenních fyzických i virtualizovaných prostředích IT. Jedná se o první zásadní nový produkt od akvizice společnosti Novellem v březnu 2008. PowerConvert 7.0 poskytuje zákazníkům skutečné řešení podnikové třídy, které zjednodušuje správu serverových úloh v heterogenních datových centrech.

„Od té doby, co jsme implementovali PlateSpin PowerConvert, jsme zaznamenali jasné přínosy a úspory,“ řekl Steve Houghton, architekt infrastrukturních řešení Norwich Union IT Solutions, podniku společnosti Aviva. „Pomocí pohodlných nástrojů pro plánování a vzdálenou správu jsme dosáhli podstatného zvýšení výkonu datového centra, ve kterém běží přes 1 000 virtuálních počítačů, a tím pádem i nárůstu produktivity. PowerConvert nám ohromně pomáhá zajistit každodenní fungování podnikových funkcí a umožnil nám snížit emise, omezit náklady a celkově zvýšit efektivitu provozu.“

S rozšířenou podporou pracovních úloh v systémech Linux a Windows poskytuje PowerConvert nové možnosti obnovení po zhroucení, které jsou založeny na snímcích disků. Zákazníci také ocení jeho rychlejší migrační mechanismy pro rozsáhlé implementace. Kromě vylepšené podpory systému SUSE Linux Enterprise nyní PlateSpin PowerConvert poskytuje i širší podporu systému Red Hat Enterprise Linux, úloh běžících v prostředí 64bitového systému Microsoft Windows Server a prostředí Citrix XenServer. PowerConvert poskytuje flexibilitu pro optimalizaci datových center zpřetrháním vazeb mezi serverovými úlohami a hardwarem, na kterém běží. Umožňuje je libovolně přesouvat po síti mezi fyzickými servery, infrastrukturami blade, virtuálními hostiteli a archivy instalačních snímků.

„Od té doby, co nás Novell v březnu koupil, jsme úzce spolupracovali na vytvoření strategie pro datové centrum a produktového plánu, který pomůže zákazníkům vybudovat agilní podnik, v němž budou podnikové služby překračovat fyzická a virtuální prostředí,“ řekl Stephen Pollack, generální ředitel PlateSpin, podniku společnosti Novell. „Pro vybudování nové generace datových center potřebují organizace možnost přesouvat pracovní úlohy mezi různými platformami, robustní a škálovatelnou ochranu pracovních úloh a jejich spolehlivou koordinaci na základě nastavených zásad. PlateSpin PowerConvert 7.0 pomáhá zákazníkům dosáhnout právě takové flexibility a maximalizovat jejich investice do virtualizace.“

Nové vlastnosti řešení PowerConvert 7.0:

  • Migrace Linuxu „odkudkoli na fyzickou infrastrukturu“ – Účinné funkce migrace linuxových úloh mezi fyzickými servery a z virtuálních serverů na fyzické podporují 32bitový SUSE Linux Enterprise Server od Novellu a Red Hat Enterprise Linux. Umožňují zákazníkům urychlit různé projekty v datových centrech včetně konsolidace serverů, migrace hardwarové kapacity a přesunu datového centra.
  • Podpora 64bitových verzí Windows – Možnost migrace 64bitových úloh v systému Windows Server 2003 z fyzické na virtuální infrastrukturu podporuje různé metody přenosu jako Take Control, Live File Transfer a Snapshot pro VMware ESX 3.x, 3.5 a Citrix XEN Enterprise 4.1. Nabízí zákazníkům efektivní možnost migrace v jediném řešení.
  • Zdokonalená podpora prostředí Citrix XenServer – Podpora migrací pracovních úloh v prostředí Citrix XenServer Enterprise 4.1, která umožňuje migrovat úlohy v 32bitových systémech Windows XP, 2000, 2003 a 64bitovém systému Windows Server 2003 odkudkoli do virtuálního prostředí a z virtuálního prostředí do instalačního snímku, dává zákazníkům možnost urychlit a zjednodušit integraci a maximálně zhodnotit investice do informačních technologií.
  • Možnosti vytváření přírůstkových snímků – Podpora flexibilního vytváření snímků přináší lepší ochranu pracovních úloh a zároveň poskytuje značnou úsporu času pracovníků, přenosové a úložné kapacity. Vynikající možnosti importu a exportu snímků a funkce automatizace umožňují organizacím snáz vytvořit a spravovat úložiště serverových úloh pro účely zálohování a obnovení a samozřejmě také snižují náklady na správu snímků.
  • Rychlost a spolehlivost podnikové třídy – Podstatně vyšší přenosové rychlosti při migracích pracovních úloh v nejrůznějších typech sítí od gigabitového ethernetu až po prostředí WAN s vysokou latencí jdou ruku v ruce se spolehlivými migračními funkcemi na podnikové úrovni včetně funkce Server Sync, automatizace úloh a možností testování po dokončení migrace, jež zkracují dobu pozastavení provozu na minimum a zároveň maximalizují integritu migrovaných pracovních úloh. Spolehlivost řešení PowerConvert na podnikové úrovni zkracuje celkovou dobu migračních projektů, snižuje rizika a urychluje realizaci iniciativ v rozsáhlých datových centrech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku