Hlavní navigace

Petr Šídlo členem top managementu Cleverlance

17. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Cleverlance jmenovala na pozici Chief Consulting Officer Petra Šídla.

Společnost Cleverlance jmenovala na pozici Chief Consulting Officer Petra Šídla.

Petr Šídlo působil před svým nástupem do Cleverlance řadu let v ČSOB, kde byl zodpovědný za řízení projektů v IT a přímém bankovnictví. Předtím pracoval ve společnosti Hewlett-Packard v divizi Consulting a ve společnosti Logica taktéž v divizi Consulting.

Své vzdělání získal Petr Šídlo (*1975) na Vysoké škole ekonomické v Praze, na fakultě informatiky a statistiky. Petr Šídlo absolvoval řadu odborných školení a studijních programů a má zkušenosti z řízení rozsáhlých projektů řešících obchodní i technickou problematiku. Mezi jeho silné stránky patří porozumění problematice řízení lidí a konzultantů v projektovém prostředí, komunikační dovednosti a dlouhodobá orientace na finanční sektor.

"Petra jsme vybrali z mnoha důvodů, ale především proto, že nám nabízí řadu pro nás důležitých schopností a zkušeností jak odborných, tak manažerských. Velmi dobře zná finanční segment i jeho specifickou IT problematiku. Jeho zkušenosti ze strany zákazníka i dodavatele nám umožní lépe porozumět business zadání našich klientů - a tak efektivněji podporovat obchodní cíle našich klientů," uvedl Jiří Bíba, člen představenstva Cleverlance Enterprise Solutions.

Autor článku