Hlavní navigace

Personalistika i outsourcing v Xeroxu s novým vedením

8. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na pozici HR&Administration Manager společnosti Xerox Česká republika nastoupila v lednu Magdaléna Válková. Do pražské pobočky přichází ze společnosti Sitronics TS, kde působila jako ředitelka lidských zdrojů.

"V Xeroxu budu zodpovídat za řízení a rozvoj lidských zdrojů, včetně administrativního zázemí organizace. Těší mě, že mohu své předchozí zkušenosti z personalistiky v mezinárodní společnosti uplatnit v tak dynamické firmě, jakou je Xerox," říká Magdaléna Válková, nová HR&Administration manažerka Xerox ČR.

Magdaléna Válková vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Ve volném čase se věnuje flamencu, taichi a cestování.

Ředitelem divize Xerox Global Services (XGS) pro Českou republiku a Slovensko byl jmenován Viktor Bartušek. Ve společnosti dříve působil na pozici XGS Sales Manager a byl zodpovědný za vedení týmu obchodníků a konzultantů, kteří získávali nové zákazníky.

"Divize XGS, kterou budu mít na starosti, se specializuje na outsourcing tvorby, zpracování a řízení toku dokumentů ve firmách, včetně komplexní správy tiskového prostředí. Již dnes jsou mezi našimi klienty společnosti jako Citibank, T-Mobile nebo Vodafone," říká Viktor Bartušek, nový ředitel divize XGS pro ČR a SR. "Na své pozici budu zodpovědný za řízení divize, přípravu strategie a její realizaci. Mým cílem je zvýšení tržního podílu Xeroxu v tomto perspektivním segmentu," dodává.

Viktor Bartušek získal titul MBA na US Business School a jeho největším koníčkem je windsurfing.