Hlavní navigace

Oracle uvádí Universal Online Archive

11. 6. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Oracle rozšiřuje svou nabídku řešení pro správu podnikového obsahu uvedením produktů Oracle Universal Online Archive a Oracle E-mail Archive Service, součásti Oracle Fusion Middleware.

Zároveň Oracle uvádí na trh škálovatelné a za provozu rozšiřitelné rozhraní pro archivaci e-mailů Oracle E-mail Archive Service.

Oracle rozšiřuje svou nabídku řešení pro správu podnikového obsahu uvedením produktů Oracle Universal Online Archive a Oracle E-mail Archive Service, součásti Oracle Fusion Middleware.

Oracle Universal Online Archive poskytuje vysoce škálovatelný a spravovatelný archivační systém, který spojuje osvědčenou infrastrukturu Oracle Database a standardizovanou, za provozu rozšiřitelnou, architekturou Oracle Fusion Middleware se strojem pro zpracování velkého objemu příchozích dat. Zjednodušuje tak archivaci, správu a rychlé vyhledávání různých typů obsahu.

Oracle E-mail Archive Service v kombinaci s Oracle Online Archive poskytuje optimalizované archivační rozhraní pro Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes a e-mailové systémy založené na protokolu SMTP.
Oracle Universal Online Archive a Oracle E-mail Archive Service pomáhají podnikům snížit náklady na provoz datových úložišť a informačních technologií, zvýšit výkon a zabezpečení e-mailu a snížit náklady a rizika spojená s vyhledáváním elektronických dokladů a přípravou na soudní spory.

„Oracle má několik desetiletí zkušeností s efektivní a bezpečnou správou obrovských objemů dat. Oracle Universal Online Archive využívá tyto znalosti při aktivní archivaci různých typů nestrukturovaného obsahu a zejména e-mailů. Výsledkem je ojediněle flexibilní archivační platforma, která snižuje náklady na IT, zjednodušuje integraci zabezpečení a zásad uchovávání dokladů do archivačního procesu a usnadňuje přístup koncových uživatelů k současným a archivovaným informacím,“ řekl Frank Radichel, viceprezident vývoje softwaru ve společnosti Oracle.

Autor článku