Hlavní navigace

Obchodní strategii Symantecu v zemích jihovýchodní Evropy řídí Michal Stachník

6. 12. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Symantec představuje Country Managera pro země jihovýchodní Evropy, kterým se stal Michal Stachník.

***tisková zpráva společnosti Symantec
Symantec představuje Country Managera pro země jihovýchodní Evropy, kterým se stal Michal Stachník.

Michal ve své současné pozici navazuje na své dlouholeté zkušenosti s oslovováním podnikových zákazníků a budováním distribuční sítě v tomto regionu. Jako Country Manager je Michal Stachník zodpovědný za formulování a prosazování obchodní strategie pro Bulharsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko, Černou Horu, Bosnu, Makedonii a Albánii a vybudování spolehlivého obchodního týmu.

„Práce v jihovýchodní Evropě má svá specifika, která vycházejí z historického vývoje, v globálním světě. Zároveň je zřejmé, že bezpečnostní software a služby potřebují všichni,“ uvedl Michal Stachník, „Pět let, které jsem zatím v tomto regionu strávil, mi poskytly znalosti místního trhu potřebné pro úspěšný rozvoj obchodních aktivit Symantecu a prosazení našich produktů do podniků i k domácím uživatelům.“

Michal Stachník přišel do Symantecu v roce 2001 ze společnosti IBM na pozici Distribution Account Manager pro střední a východní Evropu. Již po půl roce byl zodpovědný za prodej klíčovým zákazníkům v celé jihovýchodní Evropě, kde se mu dařilo, 16 čtvrtletí se splněným plánem za sebou hovoří za vše. Na tuto úspěšnou sérii navázalo jmenování do pozice Country Manager.

Michal Stachník je absolventem Vysokého učení technického v Brně v oboru počítačová věda. Ve volném čase se se stejným zanícením, jaké věnuje své práci, snaží zachytit svět prostřednictvím objektivu jednoho ze svých fotoaparátů.

Michalu Stachníkovi je 33 let a je svobodný.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku