Hlavní navigace

Nový viceprezident Infor pro partnerské aktivity v EMEA

13. 5. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost Infor dnes oznámila, že na pozici viceprezidenta pro partnerské aktivity v regionu Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA) byl jmenován Jean Philippe Pommel.

Společnost Infor dnes oznámila, že na pozici viceprezidenta pro partnerské aktivity v regionu Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA) byl jmenován Jean Philippe Pommel.

Původně ve společnosti Infor působil jako Global Account Manager, kde byl zodpovědný za rozvoj nového byznysu. Ve své nové roli ponese zodpovědnost za rozvoj a řízení programu zaměřeného na segment prodejního kanálu a spolupráce s partnery, který tvoří téměř 20 % celkového obratu společnosti. Bude také usilovat o zvyšování významu společnosti v regionu s cílem maximalizovat příjmy pocházející z nepřímého obchodního kanálu. Bude úzce spolupracovat s Keithem Deanem, prezidentem společnosti Infor pro Evropu. Pommel získal inženýrský titul v oblasti počítačů a elektrotechniky na Národním technickém institutu ve francouzském Lyonu.

Od roku 2004, kdy začal pracovat pro Infor, řídil Pommel v rámci globálního týmu vztahy s celou řadou největších klientů Infor z oblasti výroby a služeb. Má za sebou více než 25 let zkušeností v oblasti IT, které si přináší z takových společností, jako je International Computers Limited (ICL) a GSI Business Management. Pommel se ke společnosti Infor připojil v souvislosti s akvizicí firmy Baan, kde až do spojení s SSA Global působil jako ředitel francouzské pobočky. Předtím byl regionálním ředitelem společnosti Frontstep Systems.

“Mnoho našich partnerů zažívá nárůst obratu a zisku a přispívá tak i k růstu našeho byznysu v regionu,“ říká Pommel. „Nyní musíme využít tohoto momentu k budování a expanzi existujících partnerských vztahů na evropském technologickém trhu a dále hledat nové příležitosti a aliance prostřednictvím nepřímých prodejních kanálů.“

“Jsme velmi potěšeni, že se Jean Philippe Pommel postavil do čela našeho partnerského byznysu na jednom z našich nejsilnějších trhů,“ řekl Keith Deane, prezident Infor za oblast EMEA. “Ve své kariéře úspěšně řídil jak přímé také nepřímé obchodní aktivity. S jeho konzistentním obchodním přístupem Infor výrazně posílí své aktivity v oblasti partnerské spolupráce.“

Autor článku