Hlavní navigace

Nový projekční ředitel Anectu

13. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novým projekčním ředitelem společnosti Anect, českého dodavatele informačních a komunikačních řešení, se stal od ledna Petr Panáček.

Jako nový projekční ředitel bude mít na starost zejména zajištění dostatečných technologických i pracovních kapacit pro realizaci projektů společnosti. Na pozici vystřídal Pavla Sekaninu.

Petr Panáček dosud působil v Anectu jako vedoucí oddělení komunikační infrastruktury. Ve společnosti však pracuje již od roku 1998, kdy do ní nastoupil jako specialista pro návrhy počítačových sítí. Přes nástupem do Anectu pracoval jako správce sítě na Univerzitě Palackého v Olomouci.

V oblasti sítí a technologií má rozsáhlé zkušenosti i znalosti, jejichž základ získal již během studia na Vysokém učení technickém v Brně. Je držitelem nejvyššího odborného certifikátu firmy Cisco - Cisco Certified Internetwork Expert a několika dalších specializovaných certifikátů. Absolvoval také několik specializovaných tréninkových programů zaměřených na technologie i manažerské dovednosti.

Petr Panáček (35) je ženatý a má dvě děti. Ve svém volném času se rád věnuje sportu, zejména venkovním aktivitám jako jsou cyklistika nebo běh.