Hlavní navigace

Nový obchodní ředitel ecommerce.cz

15. 2. 2008
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Novým obchodním ředitelem společnosti ecommerce.cz je Walter Pavliš, který před tím působil 8 let na pozici ředitele divize Enterprise Business Applications ve společnosti AutoCont CZ. Tato divize se zaměřuje na systémy a řešení v oblasti správy dokumentů, procesů, CRM, webů, portálů, integraci a vývoji.

Walter Pavliš bude mít nyní na starosti řízení obchodní strategie a růstu společnosti ecommerce.cz. Jeho předním úkolem bude rozvoj obchodních aktivit společnosti v oblasti všech nabízených služeb a řešení, další rozvoj jejich potenciálu a akvizice nových významných zákazníků.

"Naše firma v poslední době opravdu výrazně roste, rozšiřujeme obchodní aktivity a narůstá počet zákazníků využívajících naše služby. V souvislosti s tím roste i naše potřeba kvalitních a zkušených manažerů. Velmi si cením toho, že Walter Pavliš přijal naši nabídku a jsem si jistý, že díky svým mnohaletým zkušenostem v oblastech našeho klíčového zájmu výrazně přispěje k naplnění růstové strategie ecommerce.cz." komentuje tento významný přestup Radek Sedlář, předseda představenstva ecommerce.cz.

"Jsem rád, že mohu svou budoucí kariéru spojovat se společností ecommerce.cz. Firma má ohromnou atmosféru a potenciál, který chceme naplno využít," uvedl Walter Pavliš. "V oblasti systémů a řešení pro správu dokumentů, portálů a rozsáhlých webů nebo aplikací mám bohaté zkušenosti a zde má před sebou ecommerce.cz mnoho obchodních příležitostí. O špičkových schopnostech ecommerce.cz hovoří i to, že je rovněž dodavatelem loterijních a sázkových systémů, kterými protékají značné finanční prostředky. Všechny tyto aplikace jsou pod velmi přísným dohledem, co se týká extrémních nároků na bezpečnost, stabilitu a vysoké zatížení. Mnoho firem či státních institucí nyní přemýšlí, jak efektivně, bezpečně a spolehlivě řešit správu obsahu, dokumentové sklady, nebo jak automatizovat a zefektivnit chod firmy. My nabízíme profesionální řešení, která přináší bezpečnost, úspory a vyšší výkonnost na všech stranách."

Walter Pavliš vystudoval Přírodovědeckou fakultu University Karlovy v Praze a v současnosti studuje obor obchodního práva "LLM - in Corporate Law", které je společným programem Nottingham Trent University (Velká Británie), Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně. Walteru Pavlišovi je 37 let, je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje potápění, jeskyním a zkoumáním nejrůznějších záhad.