Hlavní navigace

Manažer z jachty

16. 2. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na pozici generálního ředitele společnosti IDS Scheer ČR byl jmenován ...

Na pozici generálního ředitele společnosti IDS Scheer ČR byl jmenován Jiří Hejduk (34). Ve funkci vystřídal Tomáše Ječného, který českou pobočku řídil dva roky. V IDS Scheer se mu podařilo rozšířit kvalifikovaný tým s individuálním přístupem k zákazníkům. Akvizice společnosti Plaut Consulting CR a převzetí produktových divizí společnosti Pragodata otevřely nové obchodní příležitosti na trhu středních a malých podniků, nadále posilovat postavení společnosti IDS Scheer ČR v tomto segmentu je i jedním z hlavních cílů Jiřího Hejduka v nové funkci.
Jiří Hejduk dříve v IDS Scheer působil jako ředitel divize Consulting & Services, kde přispěl k rozšíření portfolia služeb. Jiří Hejduk navíc zastával funkci jednatele, kterým i nadále zůstává.
Před nástupem do IDS Scheer řídil Jiří Hejduk tým konzultantů Ixos Software. Šest let působil ve společnosti EDS, kde začínal jako projektový manažer. Díky svým obchodním úspěchům se vypracoval na pozici Client Delivery manager pro střední a východní Evropu.
Jiří Hejduk vystudoval automatizované systémy řízení na Fakultě technické kybernetiky Vojenské akademie v Liptovském Mikuláši. Ve svém volném čase se věnuje především svým dvěma dětem a jeho velkou vášní je námořní jachting. Tím se přiřazuje do kasty lidí, jakými jsou Hasso Plattner (SAP) nebo Larry Ellison (Oracle).

Jiří Hejduk

Autor článku