Hlavní navigace

LogicaCMG posiluje svůj obchodní tým

12. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost LogicaCMG posiluje svůj obchodní tým zaměřený na důležité klienty. František Šváb nastupuje na pozici Large Accounts Manager, v rámci které bude mít na starosti péči o největší zákazníky společnosti.

Společnost LogicaCMG posiluje svůj obchodní tým zaměřený na důležité klienty. František Šváb (45) nastupuje na pozici Large Accounts Manager, v rámci které bude mít na starosti péči o největší zákazníky společnosti.

Zaměří se především na oblast telekomunikací, zejména Telefónicu O2. Obchodními aktivitami bude podporovat všechny divize LogicaCMG a také vyhledávat nové obchodní příležitosti.

František přichází ze společnosti Hewlett-Packard, kde pracoval 14 let na významných obchodních pozicích v rámci regionu střední a východní Evropy, Blízkého východu a Afriky. Vystudoval ČVUT v Praze, hovoří anglicky, německy a rusky. Většinu volného času věnuje rodině nebo sportuje - ať už sám nebo s dětmi.

František Šváb patří do týmu Šimona Mastného, který v současné době řídí LogicaCMG pro Českou republiku a který dodává: "Vážíme si našich největších zákazníků a proto chceme, aby byli v péči skutečně těch nejlepších. Věřím, že oblast IT a business consultingu, které se intenzivně věnujeme, se dá stavět především na kvalitních zaměstnancích."

Autor článku