Hlavní navigace

Karolina Řeháková na postu Marketing Specialist v Algotechu

28. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Karolina Řeháková byla s koncem roku 2007 jmenována do funkce Marketing Specialist v české pobočce společnosti Algotech.

Karolina Řeháková (33) byla s koncem roku 2007 jmenována do funkce Marketing Specialist v české pobočce společnosti Algotech.

V rámci své funkce bude zodpovědná za realizaci marketingové komunikační strategie Algotechu na českém trhu a bude se podílet na všech činnostech podpory prodeje. Algotech je přední dodavatel řešení kontaktních center ve střední a východní Evropě (CEE).

Aktivity, za které bude Řeháková zodpovědná, zahrnují veškeré formy komunikačního mixu a podpory prodeje. V minulosti působila Řeháková na pozicích spojených s podporou prodeje v různých oblastech. Je svobovdná a mezi její záliby patří klasický zpěv a jízda na koni.

Řeháková své jmenování komentuje: "Mým plánem pro nejbližší období je efektivně naplnit korportání marketingovou strategii poplatně lokálním specifikům a v neposlední řadě oslovit české partnery a zákazníky s aktivnější marketingovou podporou."

Autor článku