Hlavní navigace

Karat Software bude využívat specializovaná řešení v oblasti RFID a čárových kódů od společnosti Barco

30. 4. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnosti Barco, integrátor čárových kódů a RFID technologií, a Karat Software, výrobce a dodavatel informačních systémů v České republice a na Slovensku se dohodly na obchodní spolupráci v oblasti dodávek technologií čárových kódů a RFID.

Společnosti Barco, integrátor čárových kódů a RFID technologií, a Karat Software, výrobce a dodavatel informačních systémů v České republice a na Slovensku se dohodly na obchodní spolupráci v oblasti dodávek technologií čárových kódů a RFID.

Karat Software se řadí mezi nejvýznamnější výrobce a dodavatele informačních systémů na trhu České a Slovenské republiky. Příležitost nabídnout zákazníkům a implementačním partnerům společnosti Karat Software specializovaná progresivní řešení byla hlavním motivem ke spolupráci obou firem. "V tuto chvíli máme více jak 2000 instalací v ČR a na Slovensku. Jelikož se nám v posledních letech stále více množí požadavky na specializovaná řešení v oboru automatické identifikace, rozhodli jsme se v této oblasti rozšířit seznam našich obchodních partnerů o zkušeného a spolehlivého partnera s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Portfolio společnosti Barco navíc zahrnuje produkty pro nejrůznější aplikace a značky s velmi dobrými výkonovými parametry. Díky spolupráci se společností Barco budeme moci našim zákazníkům nabídnout profesionální řešení a podporu s vyšší efektivitou," upřesnil motivaci ze strany společnosti Karat Software ředitel pro strategii a marketing Vladimír Prinke.

Technologie RFID a čárových kódů nabízejí firmám nové možnosti automatické identifikace a mobility sběru dat. Tyto systémy patří v oblasti IT mezi dynamické a rozvíjející se obory a jsou ve stále větší míře nasazovány napříč všemi obory jak v malých tak i velkých firmách, výrobních i servisních organizací. Mezi hlavní motivy patří zvýšení automatizace procesů, zlepšení kontroly a přesnosti provádění operací a zvýšení úrovně služeb pro zákazníky. "Řešení využívající technologie čárového kódu a RFID se neustále zdokonalují. Jejich včasné nasazení může ovlivnit jak náklady tak produktivitu a tím i konkurenční postavení firmy na trhu. Jsme přesvědčeni o tom, že díky 15-letým zkušenostem v oboru jsem schopni zákazníkům společnosti Karat Software nabídnout moderní IT řešení reagující na jejich aktuální potřeby," řekl ke spolupráci Peter Valent, jednatel společnosti Barco Slovakia.