Hlavní navigace

Jiří Lepka je novým Channel Sales Managerem pro ČR/SR ve společnosti EMC

4. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Společnost EMC Czech Republic oznámila jmenování Jiřího Lepky do funkce Channel Sales Managera pro Českou republiku a Slovensko. Model sdíleného řízení obou zemí se osvědčil již v minulém roce a oba trhy budou profitovat ze společného manažerského řízení i v oblasti partnerské sítě.

Mezi hlavní cíle Jiřího Lepky (40)  bude patřit další rozvoj partnerské obchodní sítě a podpora partnerů v České republice a na Slovensku. Dále se chce zaměřit na řízení přechodu a adaptaci na Business Partner Program 2015 a budování obchodních a partnerských strategií. Cílem je kontinuální zvyšování podílů EMC na trhu jak v oblasti ukládání, zálohování a archivace dat, tak také v oblastech softwaru a řešení spojených s cloudem a analýzou Big Data.

V IT sektoru se Jiří aktivně pohybuje již od roku 2000; mimo jiné pracoval pro globální společnosti jako je Hewlett-Packard nebo Fujitsu Siemens Computers a zkušenosti získal i z lokálního prostředí u distribuční společnosti eD’system Czech. Jiří vystudoval obor Business Administration na vyšší odborné škole GOODWILL, mluví anglicky, německy a polsky a svůj volný čas tráví v kokpitu letadla, běháním maratonů, vařením nebo poslechem jazzové hudby.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku