Hlavní navigace

Jak se v letadle obejít bez notebooku

4. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Singapore Airlines jako první aerolinky na světě nabízejí na palubě nových letadel Boeing 777-300ER sadu kancelářských aplikací. Zvolily si StarOffice od Sun Microsystems.

Singapurské aerolinky nainstalovaly do svého palubního systému sadu kancelářských aplikací, takže jejich pasažéři mohou nyní při letu pokračovat v práci, aniž by museli zapínat své notebooky. Kromě nejširších sedadel v první a byznys třídě zavedly Singapore Airlines aplikace StarOffice i jako součást nové generace palubního zábavního systému KrisWorld.

První nová letadla Boeing 777-300ER byla aerolinkám dodána v listopadu a do komerčního provozu na lince Singapur–Paříž byla nasazena počátkem prosince 2006. Společnost Singapore Airlines v současné době používá letadla 777-300ER pro lety do Paříže, Curychu, Soulu, San Francisca, Milána, Barcelony a Hongkongu.

Z bezpečnostních důvodů může být v průběhu letu někdy omezeno používání notebooků. Dostupnost sady StarOffice v rámci systému KrisWorld nabízí zákazníkům Singapore Airlines možnost v průběhu letu pracovat a přistupovat k jejich informacím bez překážek, bezpečně a nezávisle na dodavateli softwaru nebo formátu souborů,“ řekl Wong Heng Chew, ředitel singapurské pobočky Sun Microsystems.

Foto: Boeing

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku