Hlavní navigace

Informační systém pro developery

22. 5. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S&T CZ a SAP uvádí na trh informační systém SmartBuilding. Novinka má umožnit řídit i ty nejnáročnější stavební projekty a devepoperské jak po stránce organizační, tak i obchodní. Základem systému je platforma SAP All-in-One.

Standardní moduly byznys řešení SAP All-in-One jako účetnictví, majetek, controlling a další jsou rozšířeny o nástroje podporující řízení stavebních procesů, především rozpočtování, kalkulace a projektové řízení. Funkce řešení SmartBUILDING je možné dále rozšiřovat. „Lze aktivovat buďto další funkce již užívaných komponent, nebo využít mnoho dalších aplikací a technologií od společnosti SAP – například aplikaci SAP NetWeaver Business Intelligence či modul podnikového portálu,“ uvedl Milan Voleman, Teritorry Sales Executive pro oblast stavebnictví společnosti SAP.

SmartBUILDING podle dodavatelů zkracuje doby implementace stavebních projektů a tím i snižuje jejich cenu. Pomocí nástroje lze spolehlivě stanovit pevnou cenu implementačního projektu a testovací provoz zkrátit na minimum. Po implementaci je možný okamžitý start s ověřeným prototypem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku