Hlavní navigace

Hosting umožňuje poskytovat nadstavbové služby i partnerům

13. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Gauzy uvádí na český trh za podpory Microsoftu hostované řešení Exchange a SharePoint.

Koncovým uživatelům služba nabízí nástroj pro obchodní e-mail, sdílení kalendářů a úkolů, spolupráci na dokumentech a efektivní komunikaci se zákazníky a partnery bez nutnosti počáteční investice. Poštovní schránka Exchange včetně kontaktů, kalendáře a úkolů je v rámci hostovaného řešení dostupná odkudkoliv. Součástí řešení je ochrana proti nevyžádané poště a virům, garance dostupnosti 99,99% (zakotveno ve smlouvě SLA), zabezpečené datové centrum, monitoring systému a pravidelné zálohování.

Hostované řešení Exchange a SharePoint je podle dodavatele ojedinělé díky implementaci a lokalizaci technologie PEM od společnosti SWsoft. Je otevřené partnerům z oblasti poskytovatelů internetu, telefonních operátorů, hostingových společností, portálů a distributorům HW, kterým umožňuje poskytovat služby pod svou vlastní značkou (tzv. Whitelabel program).

Implementovali jsme a lokalizovali robustní řešení PEM společnosti SWsoft pro automatizaci datového centra a hostované služby, které umožňuje dodávku služeb koncovým zákazníkům. Partnerům, kteří by chtěli prodávat tyto služby pod vlastní značkou s využitím našeho řešení PEM, můžeme nabídnout řešení webového obchodu, ovládací panel pro jejich zákazníky, přizpůsobení řešení jejich obchodnímu modelu, vlastní balíčky služeb, distribuci faktur s notifikací... “ uvedl Otakar Školoud, technický ředitel Gauzy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku