Hlavní navigace

Grupo Atento převzala Telemarketing Prague

5. 3. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Grupo Atento dnes dokončila akvizici společnosti Telemarketing Prague, největší nezávislé společnosti podnikající v oblasti kontaktních center v České republice.

Grupo Atento dokončila akvizici společnosti Telemarketing Prague, největší nezávislé společnosti podnikající v oblasti kontaktních center v České republice.

"Skutečnost, že se společnost nachází ve střední Evropě, disponuje konkurenceschopným pracovním potenciálem, investicemi do infrastruktury a zároveň může nabídnout dobře jazykově vybavené zaměstnance, nám dává vynikající příležitost zajistit růst na místní úrovni a nabídnout našim zákazníkům i služby v zahraničí. Naším záměrem je zajistit rozvoj společnosti na základě stávajícího počtu klientů a využít dalších růstových příležitostí." uvedl Pedro Villar, prezident Grupo Atento. "Zároveň podpoříme stávající silný tým manažerů, vedený zakladatelkou společnosti Monikou Laskowskou. Tým, který sehraje klíčovou úlohu a povede firmu k dalším úspěchům," dodal Pedro Villar.

Celosvětový obrat řadí Grupo Atento na pátou příčku mezi provozovateli kontaktních center. Společnost zaměstnává téměř 124. 00 osob a provozuje celosvětovou síť více než 53 200 operátorských míst. Její příjmy v roce 2007 činily 1, 18 miliardy eur.

Telemarketing Prague disponuje 300 operátorskými pozicemi pro klienty a zaměstnává 480 zaměstnanců. Grupo Atento působí již v 17 zemích a je pátým největším provozovatelem kontaktních center na světě. Telemarketing Prague poskytuje služby, mimo jiné, společnostem Telefónica O2, Home Credit, Vevay, Euromedia Group, Czech Online.

Grupo Atento, dceřiná společnost skupiny Telefónica, působí zejména v zemích Latinské Ameriky (Brazílie, Argentina, Chile, Kolumbie, El Salvador, Guatemala, Mexiko, Peru Panama, Uruguay a Venezuela). Působí rovněž v Maroku, Španělsku a Portoriku. Obchodní zastoupení má také ve Spojených státech a Francii.

Portfolio Grupo Atento zahrnuje 400 společností, pojišťoven a bank, kterým nabízí širokou škálu služeb a řešení pro outsourcing klientských služeb a správu klientů.

Autor článku