Hlavní navigace

Fortinet Security Day 2024 představí nejmodernější technologie k řešení kyberbezpečnostních výzev

Včera
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Fortinet
Hlavním tématem největší kyberbezpečnostní konference Fortinetu v České republice bude konvergence síťové a kybernetické bezpečnosti. Právě konvergence totiž nabízí ochranu neustále se vyvíjejících sítí a prevenci proti stále sofistikovanějším kybernetickým výzvám. Konference se uskuteční v pondělí 7. října 2024 ve Fóru Karlín v Praze.

Konference Fortinet Security Day 2024 láká na setkání s více než 500 účastníky z řad odborné veřejnosti – s experty, kolegy, zákazníky i partnery z oboru, kteří nabídnou poznatky o nasazení nejaktuálnějších technologií k řešení nebezpečných výzev kybernetické ochrany.

Ústředním tématem budou výhody používání řešení kybernetické bezpečnosti na jedné platformě, včetně větší automatizace, integrace, efektivity a rychlejšího času zpracování. Na programu ale budou i témata týkající se SASE, ZTNA či zabezpečení infrastruktury.

Do detailů se seznámíte s aktuálními trendy a technologiemi v oblasti kybernetické bezpečnosti a budete mít možnost zapojit se do diskuzí, jak firmy mohou přehodnotit účinnost své současné strategie kyberbezpečnosti proti stále sofistikovanějším hrozbám. Provozovat nesourodou sbírku i těch nejlepších technologií bez jakéhokoli posunu ke konvergenci totiž není udržitelné.

CS24

Aktuálním problémem firem, na který může být bezpečnostní platforma Fortinetu odpovědí, je i nedostatek dovedností. V oblasti kybernetické bezpečnosti se ale objevila i řada dalších trendů, jako je konsolidace, automatizace a samozřejmě umělá inteligence. Na konferenci Fortinet Security Day získáte informace o výhodách, které tyto trendy nabízejí nejen pro oblast provozní efektivity.

Konference Fortinet Security Day se uskuteční 7. října 2024 ve Fóru Karlín, Praha. Více informací naleznete ZDE.

Autor článku