Hlavní navigace

EMPIRE rozšířila svůj account tým o Rostislava Duška

13. 5. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Nový Key Account manager bude mít na starosti mimo jiné klienty jako je Českomoravská stavební spořitelna, Telefónica O2 Czech Republic a UniCredit Leasing CZ.

Společnost EMPIRE, český dodavatel informačních a komunikačních technologií, rozšiřuje svůj tým o Rostislava Duška, nového Key Account Managera. Rozšíří tak obchodní divizi. Do společnosti EMPIRE přichází ze společnosti Telefónica O2 Czech Republic, kde zastával pozici Corporate Account Manager.

Rostislav Dušek (*30. 3. 1974), nový Key Account Manager společnosti EMPIRE, bude mít v obchodní divizi na zodpovědnost především akvizici nových obchodních příležitostí u nových zákazníků. V tuto chvíli se již stará o nové projekty a stávající agendu klientů Českomoravská stavební spořitelna, a.s., Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a UniCredit Leasing CZ, a.s.

Prioritou Rostislava Duška v nové funkci budou především portálová řešení společnosti EMPIRE, zaměřovat se rovněž bude také na integrační řešení na bázi IBM produktů a obecně na vývoj na zakázku. Jako Key Account manager má však k dispozici pro nové klienty celé portfolio služeb a produktů společnosti EMPIRE.

Do společnosti EMPIRE přichází Rostislav Dušek z pozice Corporate Account Manager z Telefónica O2 Czech Republic, kde měl na starosti řadu významných zákazníků (NOWACO, Komerční pojišťovna, HOPI ad.). Před tím působil na pozici Key Account Manager ve společnostech Fujitsu Siemens Computers s.r.o. a Progress Software spol. s.r.o., před rokem 2001 se podílel na prodeji ERP řešení od různých firem.

Během své kariéry si prošel rovněž řadou specializovaných školení, mj. Target Account Selling, Certifikace Storage Solution, Programování 4GL. Rostislav Dušek je ženatý, mezi jeho koníčky patří kynologie, sportovní střelba, lyžování a cyklistika. Hovoří plynně anglicky.

„Péče o stávající zákazníky a zároveň akvizice nových obchodních příležitostí je pro mne ve společnosti EMPIRE obrovskou výzvou,“ řekl Rostislav Dušek, čerstvá posila týmu obchodní divize EMPIRE. „Věřím, že sofistikovaná řešení společnosti EMPIRE v budoucnu ocení i naši noví zákazníci.“

Autor článku