Hlavní navigace

Compuware jmenoval Boba Paula prezidentem a vrchním provozním ředitelem

27. 3. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Robert Paul bude zodpovědný za výrobky a služby společnosti, iniciativu Compuware 2.0 a další klíčové činnosti.

Společnost Compuware jmenovala s platností od 1. dubna 2008 Roberta C. Paula novým prezidentem a vrchním provozním ředitelem. Ve své nové pozici bude zodpovědný za služby společnosti, transformační iniciativu Compuware 2.0 a celou řadu dalších aktivit jako například řízení marketingu a komunikace, technickou podporu a nábor, školení a kariérní rozvoj. Nadřízeným Roberta Paula bude Peter Karmanos ml., předseda představenstva a CEO společnosti. Před svým jmenováním působil R. Paul jako prezident a vrchní provozní ředitel organizační jednotky Compuware Covisint.

Compuware rovněž oznámil, že přijal Tanyu Heidelberg-Yopp na pozici viceprezidentky a speciální asistentky vrchního provozního ředitele, která bude zodpovědná přímo R. Paulovi. T. Heidelberg-Yopp přináší do Compuwaru svěží, kreativní a strategický přístup díky letům v právnických a obchodních pozicích ve společnostech MTV Networks, Diversified Entertainment a Motown Center.

Compuware dále jmenoval Davida McGuffieho prezidentem organizační jednotky Compuware Covisint. D. McGuffie bude zodpovědný za růst tržeb Covisintu a bude zodpovídat R. Paulovi.

„V Compuwaru zažíváme neuvěřitelné časy,“ řekl R. Paul. „Prodejní a servisní týmy mají veškerou technologii a nástroje, které potřebují pro růst tržeb a zisků a já si považuji za čest, že mohu tyto lidi vést. Tato firma a její lidé jsou příkladem vytrvalé a společné práce, aby dodali to nejlepší zákazníkům po celém světě.“

P. Karmanos řekl, že globální uvedení iniciativy Compuware 2.0 začne s uvedením R. Paula.

„Bob v posledních několika měsících usilovně pracoval napříč podnikem, aby zajistil, že Compuware 2.0 bude mít svižný start,“ řekl P. Karmanos. „Celé představenstvo stojí za jeho strategickou vizí. Jedním z prvních požadavků je vytvoření organizační struktury, která je v souladu s touto vizí. To je to, co dnes oznamujeme.”

R. Paul přišel do Compuwaru v březnu 2004 prostřednictvím akvizice společnosti Covisint. Od tohoto okamžiku dovedl Covisint k významnému růstu a rozsáhlé expanzi do celé řady vertikálních odvětví. Do Covisintu nastoupil R. Paul v říjnu 2001 a hrál hlavní roli při restrukturalizaci společnosti. V současnosti používá infrastrukturu Covisint více než 45,000 organizací v automobilovém průmyslu, výrobě, zdravotnictví, státní správě a finančních službách.

Kromě R. Paula jsou přímo zodpovědní vrchnímu výkonnému řediteli P. Karmanosovi čtyři představitelé Compuwaru: Laura Fournier, výkonná viceprezidentka a vrchní finanční ředitelka, zodpovědná za finance, lidské zdroje a právo; Chris Bockhausen, vrchní IT ředitel; Denise Starr, vrchní ředitelka pro administrativu; a Andrew Hittle, viceprezident zodpovědný za transformaci podniku.

Autor článku