Hlavní navigace

Cisco přebírá BroadWare Technologies

11. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Cisco oznámilo uzavření dohody o převzetí soukromé firmy BroadWare Technologies, dodavatele dohledového IP softwaru. BroadWare umožňuje sledování, správu, nahrávání a ukládání audia a videa přes web. Zvuk a obraz může být kdekoli dostupný autorizovaným uživatelům.

Díky této akvizici bude Cisco schopno nabídnout svým zákazníkům přístup k funkcím živého i nahraného dohledového videa pro rychlejší vyšetřování a řešení bezpečnostních událostí. Akvizice BroadWare doplní existující nabídku dohledových produktů Cisco, které umožňují přechod z analogového dohledového videa na řešení využívající digitální sítě.

Využitím IP sítě jako platformy pro konvergenci aplikací mohou společnosti integrovat a synchronizovat video s ostatními bezpečnostními systémy.

Cisco pohlíží na trh infrastruktury pro dohledové video jako na bezprostřední, rychle rostoucí příležitost, která vyžaduje schopnost podporovat jak IP, tak analogová zařízení,“ uvedl viceprezident Cisco Marthin De Beer.

Akvizice podléhá standardním schvalovacím procedurám a její uzavření se očekává ve čtvrtém čtvrtletí fiskálního roku 2007 společnosti Cisco, které končí 27. července 2007. Podmínky dohody nebyly zveřejněny.

Firma BroadWare byla založena v roce 1995 a v současnosti má 38 zaměstnanců a kanceláře v kalifornské Santa Claře a virginském městě McLean. Po dokončení transakce budou tým a produkty BroadWare začleněny do skupiny EMTG a budou podléhat De Beerovi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku