Hlavní navigace

České EMC posiluje o nové manažery

20. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká pobočka společnosti EMC nově posílila svůj tým o nové manažery pro podporu její obchodní a marketingové činnosti na tuzemském trhu.

Jsou jimi:

David Matějů - Commercial Technology Consultant (technologický konzultant pro komerční sféru)

David Matějů (35) vystudoval sociologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Poté pracoval pro významné společnosti v oblasti vývoje software (AVIT, Computer Associates, Compaq Computer) jako konzultant pro rozvoj obchodu a prodeje technologií. Před angažmá ve společnosti EMC působil David Matějů ve společnosti Oracle Czech, kde byl zodpovědný za předprodejní podporu aplikačního serveru, portálových technologií a integrace. Ve svém volném čase se Matějů věnuje cestování, k jeho dalším koníčkům patří hudba a motokáry.

Luděk Šafář - Client Solutions Direktor (ředitel pro zákaznícká řešení)

Luděk Šafář (31) vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů Vysoké školy Ekonomické v Praze. Během své profesní kariéry pracoval pro významné technologické společnosti (Microsoft, SUSE Linux, Novell), v posledně dvou jmenovaných na pozici Professional Services Manager, resp. Services Team Leader. Před nástupem do společnosti EMC působil Luděk Šafář v konzultační společností Equica jako obchodní ředitel. Dlouhodobě se specializuje na oblast poskytování služeb zákazníkům v oblasti informačních technologií a jejich návaznosti na obchodní procesy v korporátní i veřejné sféře. Mezi jeho koníčky patří turistika a cestování.