Hlavní navigace

Bezpečnost pro vysokorychlostní sítě velkých podniků bez snížení výkonu

5. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

IBM ukončila vývoj aplikace pro prevenci nežádoucích průniků, která byla vytvořena s cílem zlepšit přenos a ochranu síťového provozu při vysokých rychlostech. Nový Proventia Network Intrusion Prevention System (IPS) GX6116 podporuje průchodnost sítě až 15 Gb/s s proaktivní ochranou až do rychlosti sítě 6 Gb/s.

Aplikace je určena pro velké podniky nebo poskytovatelské společnosti, například ty, které provozují nové generace telekomunikačních sítí a celulární páteřní sítě IP Multimedia Subsystem (IMS).

Vzhledem k tomu, že finanční služby jsou tak sledovaným oborem, musíme přijmout všechna možná opatření, abychom zajistili, že citlivá data našich zákazníků nebudou zpřístupněna žádným útočníkům,“ uvedl Henry Gillard, člen týmu, který se zabývá počítačovými incidenty v bankovnictví a platebních technologiích společnosti Metavante. „Proventia Network IPS GX6116 nás díky zabezpečení provozu přímo v jádře naší sítě zbavuje nutnosti obětovat výkon kritických podnikových aplikací i při zachování našich bezpečnostních priorit.

Aplikace, které potřebují vysoký výkon, například internetová telefonie, fungují přímo v jádře sítě a vyžadují bezpečnostní řešení, které umožní vysokou průchodnost i škálovatelnost a nízkou dobu odezvy. Systém Proventia Network IPS GX6116 byl podle IBM vytvořen tak, aby vyhovoval právě těmto požadavkům.

Systém Proventia Network IPS GX6116 by měl být k dispozici ještě v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku.


Proventia Network IPS GX6116

Foto: IBM

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku