Hlavní navigace

Avid iNEWS 2.7

1. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Avid Technology uvedla Avid iNEWS verze 2.7, systém pro produkci, komunikaci a sdílení médií ve zpravodajských redakcích.

Společnost Avid Technology uvedla Avid iNEWS verze 2.7, systém pro produkci, komunikaci a sdílení médií ve zpravodajských redakcích.

Nová verze softwaru je určena pro sdílení redakčních zpráv a mediálního obsahu napříč systémy iNEWS. Díky novým funkcím těchto systémů mají uživatelé přístup ke zpravodajským příspěvkům na nejrůznějších místech, mohou je vyhledávat, nahlížet do nich a upravovat je. Televizní stanice a ostatní vysílací společnosti mají nyní možnost rychleji získávat veškeré aktuální zprávy a výrazně tak snížit náklady spojené se zpravodajstvím.

„Hlavním důvodem, proč jsme se rozhodli pro migraci na iNEWS 2.7, byly nové funkce, které našim reportérům nabízejí více možností vzájemné spolupráce. Veškerý zpravodajský obsah pro rádia, televizi nebo web musíme dodávat rychle a spolehlivě,“ říká Marie Josue Drolin, senior application manager společnosti CBC/Radio-Canada a doplňuje: „Nové funkce sdílení obsahu nám umožňují využívat zpravodajství v rámci čtyř našich systémů. Beta testy nás přesvědčily, že implementace iNEWS 2.7 představuje skvělou příležitost pro naše zpravodajské týmy, které si nyní mohou uspořádat redakci tak, aby se jim pracovalo co nejlépe.“

Mezi nové funkce patří:

•Podpora Microsoft Vista;
•Desetinásobný nárůst indexovací rychlosti pro rychlejší přístup k archivovaným zprávám a přehledům;
•Větší flexibilita při spravování přehledů – navýšení z 500 na 1000 zpráv v jednom přehledu.

Autor článku