;
Hlavní navigace

AsstrA – váš poskytovatel globálních řešení v oblasti obchodních dopravních cest v roce 2018

21. 12. 2017
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: AsstrA
Odhaduje se, že do roku 2030 půjde na vrub Asijsko-Tichomořského regionu 50 % světového primárního provozu na obchodních dopravních cestách. Aby logistické a dopravní společnosti mohly využít růstu na nově se objevujících trzích, měly by vyvíjet řešení, která jsou šita na míru Číně, Indii a Vietnamu.

(PR článek)

Společnost AsstrA Associated Traffic AG přináší každý rok neočekávané výzvy, dává nám nový pohled na staré problémy a překládá ke zvážení nové myšlenky. Každý rok je odlišný a pozoruhodný a tento rok nebyl výjimkou. Důvodem je to, že lidé pracující pro společnost AsstrA pro nás vždy byli tím největším aktivem. Spojení jejich talentu a inteligence, které je moudře podpořeno umělou inteligencí, je receptem na náš stávající a budoucí úspěch. Pojďme se společně zamyslet.

Odhaduje se, že do roku 2030 půjde na vrub Asijsko-Tichomořského regionu 50 % světového primárního provozu na obchodních dopravních cestách. Aby logistické a dopravní společnosti mohly využít růstu na nově se objevujících trzích, měly by vyvíjet řešení, která jsou šita na míru Číně, Indii a Vietnamu. S hrdostí zjišťuji, jak úspěšná byla expanze společnosti AsstrA na asijské trhy za několik posledních let. V regionu však vidíme mnohem větší potenciál.

Zároveň dále zdokonalujeme své schopnosti na takových klíčových trzích, jako je Itálie, Francie, Španělsko, Velká Británie, Skandinávie, Benelux, Německo, Rakousko a Švýcarsko, Finsko, Polsko, baltské státy, Česká republika, Slovensko, Rumunsko, Maďarsko, Turecko, Ukrajina, Rusko a Kazachstán. Výzvy, kterým čelíme v těchto regionech, jsou pro nás čerstvým impulzem k tomu, abychom nabízeli nová, nestandardní řešení. Zůstáváme tak spolehlivým partnerem bez ohledu na nestabilní situaci na trhu.

Dopravní koridory společnosti AsstrA pokrývají celý svět. Bez ohledu na to, jak daleko svůj náklad potřebujete dodat, zajistíme jeho doručení na jakékoliv místo a vždy včas. Ať je místem určení známé evropské město, exotické bouřlivě se rozvíjející asijské město nebo vzdálený americký přístav, uděláme to správně. Vybereme nejefektivnější a optimální způsob dopravy, který vyhovuje potřebám našich klientů. Náš systém organizace obchodních dopravních cest zahrnuje všechny možné způsoby a druhy dopravy z jedné země nebo regionu do jiné země nebo regionu. Pokud máte silný tým, možné je všechno. Jsem osobně hrdý, když vidím, že ty největší talenty v oboru logistiky pracují pro společnost AsstrA.

Ve společnosti AsstrA se pokoušíme najít skrytý potenciál na každém trhu bez ohledu na jeho místo v obchodním cyklu. Čím pružnější je poskytovatel logistických služeb, tím více příležitostí k dosažení zisku se objeví. Stejně jako jsme se před několika lety intenzívně zapojili do námořní dopravy, nyní se zabýváme potenciálem nových druhů dopravy, jako jsou vysoce rychlé jednotkové vlaky, částečné náklady a expresní dodávky. (Jsem si jist, že plně využijeme všechny nové příležitosti související s drony a automaticky řízenými vozidly). A doprava zboží ekologicky účinnými dopravními prostředky je často velmi žádaná největšími světovými maloobchodními prodejci.

Jsme nejrychlejší, pokud jde o online výměnu dat, silní v logistice na bázi KPI, vedeme si chytře v automatizaci procesů a dychtivě zavádíme operace řízené stroji (systémová integrace). My ve společnosti AsstrA neváháme zkoumat nejnovější a nejvíce inovativní technologie. Pokud hledáte logistická řešení zaměřená na budoucnost, která jsou vyvíjena na základě dlouholetých zkušeností, najdete je ve společnosti AsstrA.

Budoucnost nečeká. Pomůžeme vám ji řídit v nadcházejícím roce 2018. Přejeme vám šťastné svátky a upřímně vám děkujeme za vaši věrnost a dobrou vůli po celý rok.

ICTS24

AsstrA Associated Traffic AG